Nykredit sætter indlånsrenten op

Par der kigger på papirer i køkken

Er du privatkunde med din økonomi samlet i Nykredit, kan du se frem til at få 1,75% i rente på din lønkonto. Samtidig gør vi det endnu mere attraktivt for dig at spare op, fordi renten på opsparingskonti også bliver sat op.

Som foreningsejet virksomhed har vi besluttet at hæve renten på indlånskonti. Det betyder, at alle vores kunder får mindst 1,25% i rente. Og er du en af vores mange kunder, der har valgt at samle din økonomi og din boligfinansiering hos os, får du en attraktiv rente på minimum 1,75%.

Helt op til 4,5% i rente på Grøn Opsparing

Samtidig hæver vi renten på en række opsparingsprodukter, så det bliver endnu mere attraktivt at spare op – fx til energiforbedringer i dit hjem eller til boligkøb. Det betyder, at

  • Renten på Grøn Opsparing og BoligOpsparing sættes op til 2,25% om året af de første 300.000 kr. og til 2,75% af beløb, der overstiger 300.000 kr. Hertil kommer en rentebonus på p.t. 2,25%. Samlet kan der opnås en rente på 4,50% på de første 300.000 kr.
  • Børneopsparing og pensionskonti sættes op til 3,00% om året.
  • OpsparingsKonto hæves til 2,00% om året på de første 100.000 kr. og 2,75% af resten af beløbet.

Grøn Opsparing, BoligOpsparing og OpsparingsKonto er helt uden binding, og du kan derfor frit indsætte og hæve din opsparing, uden at det får indflydelse på din rentesats. Rentebonus bliver udbetalt, når du opfylder de fastsatte kriterier. Grøn Opsparing og BoligOpsparing kræver, at du har samlet din daglige økonomi hos os.   

Også på Ung Konto sættes renten op – her til 2,75% om året for beløb op til 20.000 kr. 

Du hører fra os

Er du kunde, så hold øje med netbanken, hvor vi snart sender dig en besked om de nye rentesatser.

De nye renter gælder allerede fra 22. april 2024.

Se de nye rentesatser her

Vil du høre mere om dine muligheder?

Hvis du allerede er kunde hos os, så kontakt din rådgiver via netbanken, hvis du har spørgsmål til renteændringerne eller dine muligheder for at spare op.

Er du ikke kunde endnu? Læs om dine muligheder i Nykredit Bank, eller klik her og udfyld, så hører du fra os.  

Relaterede Artikler

Privatøkonomi | 3 min

Hvad skal der dog ske med de sommerhuse?

Sommerhussæsonen er allerede skudt i gang, og det betyder også, at sommerhusmarkedet er kommet ud af sin vinterdvale.
Bolig | 3 min

Husejer: Sådan minimerer du risikoen for vandskader og oversvømmelser

Hvad gør du ved skybrud og regnvand i din bolig – og hvad burde du gøre? Se, hvordan du sikrer din bolig mod de stigende mængder regn, og læs, hvad du bør gøre allerede i dag for at undgå vandskader.
Privatøkonomi | 3 min

Overraskende stigning i ejerlejlighedspriserne i februar

Trods forventninger om et prisfald på ejerlejligheder i februar, som følge af en markant stigning i boligskatten ved årsskiftet, er priserne i stedet steget med 0,2%. Der gemmer sig faktisk flere overraskelser fra Boligsidens tal fra februar. Det fortæller Nykredits boligøkonom Mira Lie Nielsen.